UŽIVO: Crvena zvezda - Spartak 0:0 (35. minut) Zvezda odlučnija

Izvor: Vesti-online.com, 30.Avg.2014, 21:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Crvena zvezda - Spartak 0:0 (35. minut) Zvezda odlučnija

Crvena zvezda blista na početku novog prvenstva. Crveno-beli su posle maksimalnog učinka u prva tri kola Super lige napravila najbolji početak sezone u poslednjih 20 godina i nema sumnje da će protiv neporaženog Spartaka želeti da produži niz. Ostanite uz portal Vestionline i iz minuta u minut pratite dešavanja sa "Marakane".

Raspoložen na početku prvenstva: Đorđe Rakić

 

Nenad >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Lalatović konačno može da računa i na igrače koje je doveo proteklog leta, pa bismo protiv Subotičana mogli da vidimo nešto drugačiju Zvezdu.

  

32. minut - Ponovo je Kovačević oprobao šut sa 30 metara, a "bombu" veznog igrača Zvezde čuvar mreže gostiju krajnjim naporom je izbacio u korner.

31. minut - Novi korner za crveno-bele. Posle odličnog centaršuta Ristića izostala je realizacija.

25. minut - Čim se ukazala šansa Pečnik je raspalio po lopti iskosa sa desne strane. Janošević je projektil izbacio u korner.

23. minut - Najbolja prilika za Zvezdu u dosadašnjem toku meča. Mijailović je centrirao, a Rakić u padu zahvatio loptu glavom. Janošević brani.

22. minut - Grub start Balabanovića nad Gavrićem okarakterisan je žutim kartonom.

18. minut - Golmanu Spartaka se ukazuje pomoć posle sudara sa Markom Petkovićem.

14. minut - Fauliran je Gavrić iskosa sa desne strane, loptu je u šesnaesterac veoma neugodno uputio Ristić, ali su gosti otklonili opasnost. Gavrić je potom centrirao, a Rakić pokušao glavom.

11. minut - Odličan potez Mihajla Ristića, momka koji je pobrao aplauze navijača crveno-belih pre početka meča, nije završen na željeni način. Mladi Ristić je uputio loptu u prazan prostor, ali je Janošević bio brži od Rakića.

7. minut - Prvi udarac ka golu Subotičana. Aleksandar Kovačević je povukao loptu po sredini terena i uputio udarac sa 25 metara. Ipak, bio je neprecizan.

5. minut - Spartak je krenuo spuštenog garda. Golman Rajković istrčao je pravovremeno van šesnaesterca i otklonio eventualnu opasnost.

3. minut - Pečnik je poveo loptu, upustio se u dribling kod korner zastavice i izborio korner, ali sudija je pokazao znak za gol aut. Negoduje Slovenac.

1. minut - Utakmica je počela.

 

SASTAVI TIMOVA:

CRVENA ZVEZDA: Rajković, Petković, Lazić, Pavićević, Mijailović, Kovačević, Ristić, Savićević, Gavrić, Pečnik, Rakić.

SPARTAK: Janošević, Plavšić, Kovačević, Antonić, Farkaš, Radović, Jondić, Milošević, Balabanović, Torbica, Milić.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

UŽIVO: Crvena zvezda - Spartak 0:0 (43. minut) Zvezda odlučnija

Izvor: Vesti-online.com, 30.Avg.2014

Crvena zvezda blista na početku novog prvenstva. Crveno-beli su posle maksimalnog učinka u prva tri kola Super lige napravila najbolji početak sezone u poslednjih 20 godina i nema sumnje da će protiv neporaženog Spartaka želeti da produži niz. Ostanite uz portal Vestionline i iz minuta u minut...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.