UŽIVO: Crvena zvezda - Radnički (N)! Skidaju li crveno-beli prokletstvo prvog kola?

Izvor: Vesti-online.com, 09.Avg.2014, 20:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Crvena zvezda - Radnički (N)! Skidaju li crveno-beli prokletstvo prvog kola?

Fudbaleri Crvene zvezde odbranu titule počinju protiv niškog Radničkog na Marakani. Očekuje se spektakl jer su "Delije" pozvale na slavlje povodom prošlosezonske titule. Debitant na klupi crveno-belih Nenad Lalatović neće moći da računa na devetoricu pojačanja što će umnogome da oteža posao beogradskom timu. Ostanite uz portal Vestionline i saznajte iz minuta u minut dešavanja sa našeg najvećeg stadiona.

Nenad Milijaš i ove sezone kao kapiten predvodiće >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << crveno-bele

 

Zvezda u proteskle četiri sezone nijednom nije pobedila u prvom kolu, tako da će izabranici Nenada Lalatovića da igraju i protiv tradicije. Nišlije od ove sezone predvodi stari trenerski "vuk" Dragoslav Stepanović.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

JSL: Crvena zvezda - Radnički Niš 2:0 (KRAJ)

Izvor: Sportal.rs, 09.Avg.2014

Fudbaleri Crvene zvezde odbranu titule počinju na svom terenu protiv niškog Radničkog. Bez pomoći pojačanja, koje crveno-beli neće moći da registruju dok ne izmire dugovanja prema bivšim igračima, ekipa Nenada Lalatovića otvara novu sezonu u kojoj će ciljevi biti isti kao i svake - "dupla...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.