Izvor: HotSport.rs, 30.Jul.2016, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UVERTIRA ZA LUDOGOREC: Navijanje protiv Metalca (VIDEO)

Ako je ovako bilo juče protiv ekipe Metalca, kako će tek biti narednog utorka u utakmici sezone protiv Ludogoreca?
Malo je navijača na svetu koji su u stanju da naprave dobru atmosferu i kada je sezona kupanja, a pritom, i petak veče… Popularnim “Delijama” je to pošlo za rukom u jučerašnjem meču protiv Metalca. 
JOŠ MALO PA NESTALO: Karte za Ludogorec planule!
Ispunjena Marakana narednog utorka predstavljaće možda i ključni adut >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Crvene zvezde za prolaz dalje. 

(Izvor:Youtube/FCRedStarBelgrade)
Pripremio: Stefan Stupar
The post UVERTIRA ZA LUDOGOREC: Navijanje protiv Metalca (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pjanović potpaljuje atmosferu, ali traži strpljenje: Ovo je značajniji meč nego naš protiv Dinama iz Kijeva

Izvor: MozzartSport.com, 31.Jul.2016, 14:50

"Znamo svi šta bi značio za Zvezdu ulazak u Evropu. To je sigurna zarada od 5,4 miliona evra. Mnogo bi to značilo za finansijsku stabilizaciju, moglo bi da se dugoročnije planira", rekao je nekadašnji ljubimac Zvezdinih Delija.."Hej Pjano, skoči daj gol glavom, hej Pjano".. Da Crvena zvezda ima...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.