USKORO - Moćni Pablo za još moćniju Zvezdu!

Izvor: Sportske.net, 28.Sep.2016, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

USKORO - Moćni Pablo za još moćniju Zvezdu!

Obećanje je tu, sad počinje odbrojavanje do njegovog ispunjenja.

Mnogo se ove jeseni govori o iskusnom Argentincu Pablu Moučeu, Zvezdinom letošnjem pojačanju, ali na žalost navijača Crvene zvezde, ne zbog njegovih dobrih partija u crveno-belom dresu.

On je, po mišljenju mnogih, možda i najveće razočaranje u ekipi šampiona Srbije od početka tekuće sezone, s obzirom na njegovu dosadašnju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << reputaciju i brojne pohvale i preporuke zahvaljujući kojima se i obreo na Marakani.

Gotovo ništa od toga za sada nije pokazao, ali veruje da još ima vremena da ga Zvezdine ''Delije'' upoznaju u njegovom najboljem izdanju.

I ne samo to, Mouče je ''Delijama'' danas obećao da će to tako zaista i biti!

''Svestan sam da su navijači nestrpljivi i da na terenu žele da vide boljeg Pabla, ali obećavam im da će se to uskoro dogoditi, da treba da imaju malo strpljenja i vere. Želim da znaju da radim naporno na svakom treningu kako bih ispunio njihova, a i svoja očekivanja'', poručio je Argentinac.

Kao razlog za svoje slabe partije od starta sezone, Mouče je naveo činjenicu da sa Zvezdom letos nije prošao kompletne pripreme i da se to odrazilo na takmičarskim utakmicama.

Zadovoljan je kako je prihvaćen u klubu, dopada mu se i Beograd i ne namerava da ga još uvek napušta, a kada je pritisak sa tribina u pitanju Mouče tvrdi da je i na to odavno već navikao.

''Ne osećam nikakav pritisak. Imam mnogo iskustva, igrao sam u velikim klubovima kao što su Boka Juniors, Palmeiras i navikao sam da se uvek očekuju titule i pobede. Iza sebe imam šest titula i preko 300 mečeva i znam kako da se nosim sa pritiskom'', zaključio je Mouče.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

PABLO MOUČE: Svestan sam da sam očajan!

Izvor: HotSport.rs, 29.Sep.2016, 10:33

Veliko letošnje pojačanje Crvene zvezde Pablo Mouče otvorio je dušu i rekao šta misli o svojim partijama u crveno-belom dresu.. . Od krilnog napadača se mnogo očekivalo, za sada se dobilo ništa. Da stvar bude još gora Pablo Mouče nije ni blizu prvog tima. Loših partija svestan je i sam igrač,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.