Izvor: HotSport.rs, 13.Okt.2015, 10:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UPRAVA ITALIJANSKOG VELIKANA PRELOMILA: Želimo da angažujemo ‘Srpskog Falkaa’

Kako stoje stvari, dani mladog Luke Jovića u taboru Crvene zvezde su odbrojani. Jedan od najtalentovanijih igrača crveno-belih, po svoj prilici, karijeru će nastaviti u Seriji A.

Naime, skauti sedmostrukog šampiona Italije, ekipe Torina, posle pomnog praćenja igara Zvezdinog bisera u Talinu doneli su konačnu odluku i upravi su poslali zeleno svetlo kada je reč o angažmanu >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << 17-godišnjeg napadača.
Mega talentovani Jović je na dva susreta za Omladinsku selekciju Srbije u Talinu postigao tri gola i to mu je bila najveća preporuka skautima slavnog italijanskog kluba.
Kako prenose Novosti, Torino će sačekati kraj godine, tačnije 23. decembar, kada će Luka Jović proslaviti svoj 18. rođendan i tako postati punoletan, a onda će krenuti u ofanzivu na angažman “Srpskog Falkaa“.
Prema informacijama ovog lista, sportski direktor Torina u najskorije vreme će započeti dijalog sa menadžerskom agencijom Pinija Zahavija oko angažmana Luke Jovića.
Kao što je poznato, upravo Zahavi i njegov Investicioni fond poseduje čak 70 % prava na ugovor Luke Jovića pošto ga je otkupila za sumu od 1.4 miliona evra. U Torinu smatraju da će suma od 3 miliona zadovoljiti apetit Zahavija i da će ta sredstva biti dovoljna da ovaj momak već u januaru krene putem “čizme”. Za samog igrača sprema se i unosan ugovor na čak pet sezona.
Ukoliko do transfera dođe, crveno-beli se neće preterano opariti pošto imaju prava na tek 30% prihoda, odnosno u ovom slučaju na sumu od oko 900.000 evra. Interesovanje za 17-godišnjeg napadača do sada su ispoljili i Totenhem, Benfika i Ajaks ali oni nisu navodno konkretni poput Torina.
The post UPRAVA ITALIJANSKOG VELIKANA PRELOMILA: Želimo da angažujemo ‘Srpskog Falkaa’ appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.