ULEB lista: Zvezda 19, Partizan na 40. mestu

Izvor: RTS, 29.Nov.2015, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ULEB lista: Zvezda 19, Partizan na 40. mestu

Šampion Srbije i ABA lige Crvena zvezda nalazi se na 19. mestu na listi Zajednice evropskih košarkaških liga (ULEB), dok je Partizan 40, saopšteno je iz te organizacije.

Crveno-beli ostali su na istoj poziciji kao i prošle sezone, dok je Partizan lošije plasiran za četiri mesta.
Iako ugašen, Radnički iz Kragujevca nalazi se na 65. mestu i, pored večitih rivala, jedini >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je od srpskih predstavnika u Top100.
Najbolji na listi je moskovski CSKA, prvak Evrope Real Madrid je drugi, a potom slede Olimpijakos, Barselona, Makabi iz Tel Aviva, Fenerbahče...
Od klubova iz ABA lige, Cedevita je 28, Olimpija 31, Budućnost 42, a Igokea 75.
Rang lista ULEB-a određuje se na osnovu rezultata u Evroligi i Evrokupu u prethodne tri sezone, bez kvalifikacionih rundi.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan,   Kragujevac

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Poredak na listi ULEB: Crvena zvezda 19, Partizan 40, ugašeni Radnički 65.

Izvor: MozzartSport.com, 29.Nov.2015

Najbolju evropski klub je CSKA iz Moskve..Šampion Srbije i ABA lige Crvena zvezda nalazi se na 19. mestu na listi Zajednice evropskih košarkaških liga (ULEB), dok je Partizan 40, saopšteno je iz te organizacije...Crveno-beli ostali su na istoj poziciji kao i prošle sezone, dok je Partizan lošije...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.