UBICA U PRITVORU Sedam osumnjičenih za ubistvo navijača Zvezde bili pijani u trenutku napada

Izvor: Blic, 28.Nov.2014, 12:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UBICA U PRITVORU Sedam osumnjičenih za ubistvo navijača Zvezde bili pijani u trenutku napada

Konzul Srbije Zoran Marković potvrdio je za "Blic" da se među sedam pritvorenih osoba u Turskoj, zbog ubistva navijača Crvene Zvezde, nalazi i osoba koja se direktno sumnjiči za ubistvo.

- Zamenik šefa policije potvrdio mi je da imaju dovoljno dokaza da osumnjičene terete za krivično delo ubistva. Oni će danas biti privedeni javnom tužiocu, a prema informacijama iz turske polcije oni snisu direktno učestvovali u sukobu navijača, već su bili u posebnoj grupi i bili su vidno pijani - rekao je Marković.

Naveo je da će identitet osumnjičenog saopštiti za dan dva.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ubica Zvezdinog navijača bio pijan u trenutku napada!

Izvor: Telegraf.rs, 28.Nov.2014

Konzul Srbije Zoran Marković potvrdio je da se među sedam pritvorenih osoba u Turskoj, zbog ubistva navijača Crvene Zvezde, nalazi i osoba koja se direktno sumnjiči za ubistvo...- Zamenik šefa policije potvrdio mi je da imaju dovoljno dokaza da osumnjičene terete za krivično delo ubistva. Oni...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.