U četvrtak o zahtevu Crvene zvezde

Izvor: Akter, 16.Sep.2014, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U četvrtak o zahtevu Crvene zvezde

Predsednik FSS Tomislav Karadzzich rekao je da će u četvrtak biti sednica Odbora za hitna pitanja FSS na kojoj će se razmatrati zahtev Crvene zvezde za njegovo smenjivanje

"Razumeo sam njihove odluke i zaključke, a očekujem ih i u pismenoj formi, kako bismo ih uvrstili u dnevni red naredne sednice. S tim u vezi, u četvrtak će biti održana sednica Odbora za hitna pitanja FS Srbije u proširenom sastavu i na njoj će biti reči i o zaključcima Upravnog odbora FK >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << Crvena zvezda, o čemu ćemo odmah obavestiti javnost", navodi se u izjavi Karadžića objavljenoj na sajtu Saveza.

Fudbalski klub Crvena zvezda zatražio je u ponedeljak, posle sednice Upravnog odbora, ostavku predsednika Fudbalskog saveza Srbije Tomislava Karadžića i dala mu rok od 30 dana za to i da raspiše izbore u Savezu.

Vršilac duzznosti generalnog sekretara Crvene zvezde, Zvezdan Terzić rekao je da će klub napraviti dobru strategiju i da "neće stati kao prošle godine".

"U martu, na Skupštini Saveza, dali smo rok Tomislavu Karadžću da nesšo promeni ili da podnese ostavku. Ništa se nije promenilo i zbog

toga tražimo ostavku. Poslaćemo mu dopis o tome i džentlmenski ćemo mu dati rok od 30 dana", rekao je Terzić i dodao da Zvezda očekuje podršku "fudbalske Srbije".

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.