Izvor: HotSport.rs, 26.Nov.2015, 01:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U SUSRET REALU: KK Crvena zvezda šalje važnu poruku navijačima

KK Crvena zvezda Telekom obavio je u sredu sastanak sa predstavnicima policije i svih službi uključenih u organizaciju utakmice Evrolige sa madridskim Realom. Posebni ulazi za vlasnike sezonskih karata.

KK Crvena zvezda Telekom obaveštava sve svoje simpatizere i gledaoce koji će naći u dvorani Pionir u petak uveče, da će kapije hale biti otvorene već od 17.30 časova.
 
Zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << ograničenog kapaciteta dvorane, mole se svi navijači da u “Pionir” dođu znatno ranije, kako bi se izbegle velike gužve na ulazima.
 
Takođe, ko nema ulaznicu za meč Crvena zvezda Telekom – Real Madrid, neće imati pristup prostoru oko hale. Pošto je utakmica 7. kola Evrolige, proglašena duelom visokog rizika, važiće posebne mere obezbeđenja, ali i rigorozne i detaljne kontrole prilikom ulaska u dvoranu, pa se svi gledaoci najlepše mole da budu strpljivi na ulazima.
 
KK Crvena zvezda Telekom organizovaće ovom prlikom posebnu procedure ulaska u dvoranu, za one najvernije – vlasnike sezonskih ulaznica:
 
– Ulazi u partere biće podeljeni ogradom, za ulaz vlasnika sa dnevnim,  i sezonskim kartama. Ulazi će biti jasno obeleženi.
 
Takođe,  kupci ulaznica za tribine, ulaziće prema sledećem rasporedu: 
 
– Gledaoci sa sezonskim ulaznicama za tribine A i B ulaziće u dvoranu “Pionir” na ulaz za tribinu A,  dok će oni koji kupe dnevne karte za tribine A i B ulaziti na tribinu B. 
 
Isto pravilo važi i za ulaze C i D: Gledaoci sa sezonskim ulaznicama  za tribine C i D, ulaze u dvoranu na ulaz D, dok će kupcima dnevnih  karata za tribine C i D, biti omogućen ulazak u dvoranu na ulazu za tribinu C.
 
KK Crvena zvezda Telekom još jednom moli navijače da navijaju fer i sportski, bez ubacivanja bilo kakvih predmeta u teren.
 
Podsećamo da je naš klub u bliskoj prošlosti plaćao velike novčane kazne zbog ubacivanja novčića, upaljača i papirnih rolni na teren na utakmicama Evrolige.


The post U SUSRET REALU: KK Crvena zvezda šalje važnu poruku navijačima appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.