U Novom Sadu jedan je cilj: Samo pobeda protiv Zvezde!

Izvor: MozzartSport.com, 22.Avg.2014, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Novom Sadu jedan je cilj: Samo pobeda protiv Zvezde!

Trener Vojvodine Zoran Marić rekao je danas da očekuje efikasan meč protiv Crvene zvezde u trećem kolu Superlige, kao i da se nada pobedi koja bi novosadski tim zadržala na vrhu tabele.

"Pripremamo se za utakmicu protiv Crvene zvezde kao i za sve ostale, uprkos činjenici da nam u goste dolazi šampion Srbije. Očekujem lep ambijent i utakmicu za koju se nadamo da ćemo uspeti da je uvedemo u tok koji očekujemo. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Želimo da ostvarimo povoljan rezultat, a to je u ovom slučaju za nas samo pobeda", rekao je Marić na konferenciji za medije u Novom Sadu.

On je dodao da Crvena zvezda ima odličan tim, u kojem je posebno apostrofirao napadački potencijal.

"Kao i mi, Zvezda ima maksimalan bodovni učinak na početku prvenstva. Iskreno se nadam da ćemo prisustvovati jednoj dobroj utakmici sa puno golova. Očekujem veliki broj gledalaca".

Fudbaler novosadskog tima Mirko Ivanić optimista je uoči sutrašnje utakmice protiv branioca titule.

"Očekujem odličnu predstavu protiv jedne sjajne ekipe, predvođene dobrim trenerom Lalatovićem. Mi smo spremni za sve što nas očekuje, želimo pobedu i sve ćemo učiniti da je i ostvarimo. Teren će pokazati ko je u ovom trenutku bolji".

Utakmica trećeg kola između Vojvodine i Crvene zvezde igra se sutra od 20.30 na stadionu Karađorđe u Novom Sadu.

(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.