Turska Manisa uzima Milijaša!?

Izvor: Vesti-online.com, 23.Jul.2014, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turska Manisa uzima Milijaša!?

"Igrao je u Premijer ligi i radi se o iskusnom igraču. Trenutno se nalazi na pripremama, ali vrlo brzo ćemo organizovati sastanak. Milijaš je 80 odsto gotova stvar“, rekao je predsednik kluba Abdulah Mergen.

Na izlaznim vratima Marakane: Nenad Milijaš

 

Postoje realne šanse da Crvena zvezda u narednih nekoliko dana ostane bez kapitena Nenada Milijaša. Turski mediji prenose da je bivši vođa crveno-belih Nikola Mikić preporučio Manisi Milijaša, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << a da je drugoligaš krenuo u akciju i završio gotovo 80 odsto posla.

"Milijaš je igrao u Premijer ligi i radi se o iskusnom igraču. Konsultovali smo se sa Mikićem. Klub se nalazi u teškoj finansijskoj situaciji, suočen je sa velikim problemima. Trenutno jena pripremama, ali vrlo brzo ćemo organizovati sastanak. Milijaš je 80 odsto gotova stvar“, rekao je predsednik Manise Abdulah Mergen.

 

Izgleda da je Manisi preko potreban iskusan igrač na sredini terena, koji pritom zna i često da postiže golove (osam u minuloj sezoni).

"Milijaš ima dobre reference. I slovački ofanzivni vezista Peter Grajcer je ostavio dobar utisak na naš stručni štab. Verujem da ćemo do kraja priprema potpisati ugovor sa jednim od njih dvojice. Erkan Taškiran je raskinuo ugovor sa Akisarom. Poslali smo mu ponudu i pregovori su u toku. Naš prioriteti su Milijaš i Taškiran“, rekao je Mergen.

 

Milijašu ugovor sa Zvezdom ističe narednog leta, pa je ovo možda poslednja prilika da klub sa Marakane možda i zaradi nešto na njegovom obeštećenju u slučaju da zaista želi da pređe u redove turskog drugoligaša koji ima ambicije da se vrati u elitu.

“Razgovarao sam sa rukovodstvom kluba i trenerom. Zadovoljan sam planom vezanim za stabilizaciju i oporavak kluba i ukoliko sve bude tako, postoji velika mogućnost da ostanem na Marakani. Uveren sam da ovaj tim Zvezde ima dosta kvaliteta i da može da isprati ambicije u narednoj sezoni. U ovom trenutku najvažnije je da dobro odradimo pripreme i dovedemo ukoliko je to moguće što kvalitetnija pojačanja”, nedavno je konstatovao Milijaš.

 

Trenutka tržišna vrednost Milijaša prema specijalizovanom fudbalskom sajtu Transfermarkt.de iznosi 1.200.000 evra
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Milijaša hoće Mikićeva Manisa

Izvor: Sportal.rs, 24.Jul.2014, 00:11

Kapiten Crvene zvezde, Nenad Milijaš, mogao bi ovog leta ponovo da se otisne van granica domovine. Naime, za usluge 31-godišnjeg veziste zainteresovana je turska Manisa, čije boje brani bivši kapiten crveno-belih, Nikola Mikić, koji je prema navodima u

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.