Trujić sve dalje od Marakane, Zvezda tanka na krilu

Izvor: Sportal.rs, 29.Jan.2015, 20:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trujić sve dalje od "Marakane", Zvezda tanka na krilu

Nikola Trujić, krilni fudbaler Napretka, najverovatnije će ostati samo januarska želja trenera Crvene zvezde Nenada Lalatovića. Bivšem detetu Partizana, barem prema izjavama u medijima, prija interesovanje crveno-belih, ali izgleda da su na našem najvećem stadionu odustali od dovođenja krila Kruševljana.

- Nismo kontaktirali Trujića, mislim konkretno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << na ljude iz uprave kluba. Reč je o kvalitetnom igraču koji bi mogao dosta da doprinese ekipi, bio bi pravo pojačanje, ali teško da će on stići u Zvezdu do kraja prelaznog roka - prokomentarisao je Lalatović za SPORTAL.RS, kojem se tako očigledno trenutno neće ostavariti želja da ponovo sarađuje sa Trujićem.

Kada je reč o pojačanjima, prema rečima Lalatovića najverovatnije da je prelazni rok gotov za šampiona države, iako postoji potreba za dolaskom igrača na određenim pozicijama.

- Prelazni rok je za nas završen. Doveli smo slobodne igrače, pojačanja za koja nismo morali da plaćamo obeštećenja. Potreban nam je još jedan krilni igrač. Imamo Darka Lazovića, Nenada Gavrića i Aleksandra Kataija, koji može da igra na toj poziciji – istakao je strateg crveno-belih i dodao da Čačanin definitivno ostaje u Zvezdi do kraja sezone.

- Lazović ostaje u Zvezdi, ali i pored toga na krilnim pozicijama smo tanki, neophodan nam je još jedan krilni igrač.

(Foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Kruševac

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.