Trener Zvezde: Obradovaćete se kad odem, ali biće vam dosadno!

Izvor: Telegraf.rs, 25.Avg.2016, 09:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trener Zvezde: Obradovaćete se kad odem, ali biće vam dosadno!

Trener fudbalera Crvene zvezde, Miodrag Božović otvorio je dušu pred novinarima na konferenciji kluba pred duel sa Sasuolom.

Božović je istakao da neće klub propasti ako se ne uđe u Ligu Evrope niti ako o više ne bude trener.

- Na blagajni nema nikoga, jer obično posle utakmice veličate trenera ili igrača, a kad se izgubi udarise negativn propaganda kao da je neko umro - kaže Božović novinarima i nastavlja u dahu

- Nisam ja osnovao klub, niti >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << sma vlasnik, neće prestati Zvezda da postoji posle Sasuola ili mog odlaska. Ovaj klub su stvarale generacije Zvezdaša. Posrćemo i dižemo se, takvi smo kakvi smo. Boljih nema. I vi ćete se obradovati kad odem, ali biće vam dosadno. Znate kakve će konferencije da budu, ima da spavate na njima - rekao je Božović.

Foto: Marko Todorović

On je zatim dodao da radi težak posao, a može lako da ode

- Nisam bio na moru 30 godina. Radim težak posao, a mogu lagano da odem.. Baš razmišljam da bi mi sad valjalo da sam na moru.. Uživao bih. Ovde se borim sa raznim stvarima, a ne treba mi to - rekao je Božović.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Grof novinarima: Ima da spavate na konferencijama kada odem

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Avg.2016

Trener fudbalera Crvene zvezde, Miodrag Božović otvorio je dušu pred novinarima na konferenciji kluba pred duel sa Sasuolom...Božović je istakao da neće klub propasti ako se ne uđe u Ligu Evrope niti ako o više ne bude trener..."Na blagajni nema nikoga, jer obično poslije utakmice veličate...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.