Trener Neptunasa: Znam koliko je teško da se igra protiv ekipa sa ovog područja

Izvor: Sportal.rs, 27.Nov.2014, 23:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trener Neptunasa: Znam koliko je teško da se igra protiv ekipa sa ovog područja

Košarkaši Crvene zvezde Telekom bili su bolji od Neptunasa u utakmici Evrolige, a trener litvanskog tima Kazis Maksvitis mogao je samo da čestita crveno-belima.

- Mnogo puta sam vodio mlađe kategorije protiv srpskih selekcija i znam koliko je teško igrati protiv ekipa sa ovog područja. Ova utakmica je bila veoma važna za plasman u narednu rundu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << a sada je Zvezda značajno bliža tom cilju. Nama su potrebne dve pobede kako bismo se plasirali dalje što će biti veoma teško ostvariti. Imali smo ogromnih problema u drugom poluvremenu protiv agresivne odbrane Crvene zvezde, naročito u trećoj četvrtini koja je i odlučila pobednika - kazao je Maksvitis.

Posle sedam odigranih mečeva, Zvezda ima učinak 4-3, a Neptunas 3-4.

Više fotografija iz duela u Beogradu možete da pogledate u našoj GALERIJI.

(Foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.