Trener Mladosti: Neću da umanjujem Zvezdinu pobedu, ali bih rekao mnogo toga

Izvor: Blic, 30.Avg.2015, 21:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trener Mladosti: Neću da umanjujem Zvezdinu pobedu, ali bih rekao mnogo toga

Trener Mladosti iz Lučana Neško Milovanović bio je vidno nezadovoljan posle poraza od Crvene zvezde sa 0:3 u 8. kolu Superlige.

Crveno-beli su poveli iz penala u 61. minutu posle duela Aleksandra Živanovića i Vukašina Jovanovića prilikom prekida, a defanzivac Mladosti je tom prilikom dobio i crveni karton.

"Ne želim da umanjim pobedu Zvezde, kao ni da komentarišem penal i isključenje, jer bih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << imao mnogo toga da kažem. Moji igrači su tada psihološki pali. Ipak, čestitam Zvezdi", poručio je Milovanović.

Njegov pomoćnik Goran Stanić se pojavio pred kamerama televizije Arena sport umesto prvog čoveka stručnog štaba.

"Do tog 60. minuta smo bili najmanje egal sa Zvezdom. Čekali smo svoju šansu, ali sudija to nije dozvolio. Ne znam sada da li je bio penal, ali crveni karton je svakako prestrog. Posle toga je utakmica krenula u drugom toku po nas. Zvezdi ne treba pomoći", istakao je Stanić.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Milovanović: Ne želim da umanjim Zvezdinu pobedu...

Izvor: MozzartSport.com, 31.Avg.2015, 09:00

"Neću da komentarišem penal i isključenje. Posle crvenog kartona Živanovića i jedanaesterca za Zvezdu moji igrači su psihološki pali", rekao je strateg Lučanaca..Iako je posle utakmice sa Crvenom zvezdom trener Mladosti iz Lučana Nenad Milovanović bio vidno razočaran, može se reći čak i...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.