Trener MZT: Pročitao sam komplimente Radonjića

Izvor: B92, 28.Sep.2016, 15:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trener MZT: Pročitao sam komplimente Radonjića

Trener Košarkaškog kluba MZT Skoplje Emil Rajković rekao je da se njegov tim ne plaši Crvene zvezde.

Rajković je najavio da će u Beogradu protiv šampiona Jadranske lige igrati hrabro.

"Svi znamo ko je Crvena zvezda i koliko ubedljivo zna da igra, posebno u Beogradu. Mi se ne plašimo toga. Naprotiv, igraćemo hrabro i videćemo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << šta možemo da napravimo protiv jednog od naboljih timova u regionu", rekao je on novinarima u Skoplju.

On je rekao da je pročitao komplimente koje je MZT dobio od trenera Crvene zvezde Dejana Radonjića i istakao da je zahvalan na tome i da može da uzvrati istom merom, budući da Zvezda i ove godine ima tim za poštovanje.

MZT ima problema sa povredama Drenovca i Marka Simonovskog.

"Drenovac se povredio u Superkupu (prošlog vikenda) i od tada nije igrao. Trenira sa timom, a konačnu odluku ću doneti na dan utakmice. Simonovski je imao odličnu minutažu na turniru u Kavadarcima, ali mu očigledno treba više vremena da uđe u takmičarski ritam i zato je nejgov nastup neizvestan", rekao je Rajković.

Trener MZT Skoplje je rekao da je njegov tim ove godine dobar, ali je dodao da neće dozvoliti da mu nametnu favoritsku ulogu u Jadranskoj ligi, jer to stvara dodartni tim na ekipu.

"Mi smo dobar tim, imamo kvalitetne igrače, ali ne treba zaboraviti da su to igrači koji prvi put igraju zajedno i normalno je da će im biti potrebno vreme za adaptaciju i uigravanje. Mi igramo dobru košarku i moje mišljenje da će najbolje od MZT-a moći da se vidi u drgom delu sezone, kada naša igra bude potpuno kompaktna", rekao je trener skopskog tima.

Duel dve ekipe na programu je u petak od 19 časova u hali 'Aleksandar Nikolić'.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Rajković: "Ne plašimo se Zvezde"

Izvor: Sportske.net, 28.Sep.2016

Šef stručnog štaba KK MZT iz Skoplja Emil Rajković pohvalio je kvalitet aktuelnog šampiona ABA lige ali je poručio da njegov tim nema strah od Crvene zvezde mts...Trener Košarkaškog kluba MZT Skoplje Emil Rajković rekao je danas da se njegov tim ne plaši Crvene zvezde mts i najavio da će u...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.