Tražite linkove, i televizija digla ruke od Zvezde!

Izvor: Sportske.net, 06.Jul.2015, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tražite linkove, i televizija digla ruke od Zvezde!

Navijači Crvene zvezde će morati da se potrude dobro kako bi gledali prenos utakmice svog omiljenog tima.

Crvena zvezda svoj meč prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope igra 9. jula u Kairatu, a u revanšu će pokušati da sustigne dva gola zaostatka iz prvog meča.

Zanimljivo da Zvezda nikada nije uspela da nadoknadi dva gola zaostatka u revanš meču koji se igrao na strani, možda je upravo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Kairat prava prilika za to.

Utakmica će početi od 16 časova, a informacija koja sledi se neće svideti navijačima Crvene zvezde.

Niti jedna televizija sa domaćom frenkvencijom nije otkupila prava da prenosi ovaj meč Crvene zvezde, tako da navijačima i svim ljubiteljima fudbala koji žele da gledaju duel sa Kazahstancima preporučujemo da odmah krenu sa pronalaženjem linkova kazahstanske televizije.

Jako loše vesti za navijače, ali i za sve koji nisu u prilici da odu u Kazahstan, a koji bi gledali ovaj meč.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ovo je Grofova Zvezda u Kairatu?

Izvor: Sportske.net, 06.Jul.2015

Zvezda je krenula sa veoma ofanzivnom formacijom u duelu protiv Kairata u Beogradu, ali je crveni karton Sava Pavićevića poremetio sve planove Miodraga Božovića...Crvena zvezda će morati da juri prednost Kairata iz prvog duela od 2:0, a fudbaleri smatraju da je prednost svakako dostižna..."Ne plašimo...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.