Torino popustio - Maksimović može da ide!

Izvor: Sportske.net, 26.Avg.2016, 23:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Torino popustio - Maksimović može da ide!

Predsednik Torina Urbano Kairo poručio je da Nikola Maksimović može da ide čime je nagovestio da Srbin karijeru nastavlja u Napoliju koji je za sada ponudio najviše.

Bivši fudbaler užičke Slobode i Crvene zvezde Nikola Maksimović (24) odlučan je u nameri da do kraja letnjeg prelaznog roka promeni sredinu i napusti Torino, a "Bikovi" su večeras prelomili i odlučili da mu dozvole da ide.

Predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << "Granate" Urbano Kairo izjavio je da će Nikoli Maksimoviću biti omogućen transfer, a sve su prilike da će Napoli prvi do srpskog internacionalca.

"Maksimović može da ide. Moramo da uzmemo u obzir da smo već uložili 20 miliona u igrače ovog leta i da na klupi imamo fudbalere koji su spremni da igraju i u koje verujemo" izjavio je Kairo.

Ovakva izjava predsednika Torina stiže u trenutku kada "Kalčomerkato" prenosi informaciju vezanu za novu ponudu koju je poslao Napoli.

Napolitanci su za Nikolu Maksimovića ponudili 26 miliona i bonuse na sastanku kojem su prisustvovali menažder Falji Ramadani, odnosno direktori Torina i Napolija.

Evidentno je da je nezadovoljni Maksimović sve bliži transferu i da će karijeru nastaviti u klubu koji će u tekućoj sezoni nastupati u Ligi šampiona.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čelsi ima novu ideju za štopera!

Izvor: Sportske.net, 27.Avg.2016, 11:27

Izgelda da ih je Napoli nasamario za dva centralna beka, ali Konte ima rešenje...Ako je suditi prema poslednjim dešavanjima, Čelsi bi mogao da ostane bez prve dve želje kada je zadnja linija tima u pitanju...I ptice na grani znaju da je Kalidu Kulibali bio velika želja, a odmah za njim se provlačilo...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.