Tončev: Terzić da preuzme odgovornost za lični poraz

Izvor: N1 televizija, 28.Maj.2017, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tončev: Terzić da preuzme odgovornost za lični poraz

Potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Novica Tončev stao je u odbranu Saveza i njegovog predsednika Slaviše Kokeza nakon javnog napada direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića.

Terzić je označio Kokezu kao odgovornog za gubitak titule i Kupa od Partizana, te najavio od ponedeljka kampanju za njegovu smenu sa čeka FSS.

"Pozivam gospodina >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Zvezdana Terzića da prihvati odgovornost za lični poraz u Zvezdi, da spusti loptu i prestane sa neosnovanim napadima na račun organa FSS. Svi organi FSS su legitimno i legalno izabrani i svako ko bi da smenjuje i bira novog predsednika to može da radi isključivo na način propisan statutom i pravilima FSS, koji je najviša sportska institucija u Sbiji i nije afričko pleme da bi se pučom osvajala vlast", naveo je Tončev u izjavi dostavljenoj medijima.

Na Skupštini FSS 25. aprila prilikom glasanja o poverenju Kokezi samo jedan delegat je glasao za njegovu smenu.

"To najbolje govori da li predsednik FSS ima ili nema podršku delegata za posao koji obavlja. Pozicija Crvene zvezde se ne brani na konferencijama za novinare već se tokom cele sezone brani na terenu i svako ko je nezadovoljan rezultatom mora da preispita sopstvene greške u svom dvorištu i da preuzme ličnu odgovornost, pa tek onda da se obračunava organima FSS", rekao je Tončev, predsednik FS Regiona istočne Srbije.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.