Terminator zaribao: Peruničić se povredio na prvom treningu

Izvor: Blic, 04.Mar.2015, 14:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Terminator" zaribao: Peruničić se povredio na prvom treningu

Trener rukometaša Crvene zvezde Nenad Peruničić imao je nameru da pomogne svojim igračima na terenu, ali ga je sprečila povreda već na prvom treningu.

Popularni "Terminator" hteo je da prekine penziju i vrati se posle pet godina, ali mu je pukao mišić i sigurno neće igrati protiv Železničara u nedelju (18 časova).

Peruničić je želeo da se reaktivira u 44. godini, što telo nije odobrilo, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i dodatno da pomogne crveno-belima u teškim trenucima pošto je klub zimus ostao bez osam igrača.

On je na treninzima uigravao akcije sa igračima i u poslednje vreme se izložio dodatnim naporima, što nije običaj za trenera, pa njegovi puleni imaju dodatni motiv da se pokažu u što boljem svetlu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.