Teodosić: Nadam se da ću zaigrati za Zvezdu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Jul.2015, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teodosić: Nadam se da ću zaigrati za Zvezdu

Košarkaški reprezentativac Srbije Miloš Teodosić izjavio je danas da ima veliku želju da zaigra za Crvenu zvezdu, ali da je još uvek rano za tako nešto.

"Više puta sam ponovio da bih voleo da zaigram za Zvezdu, ali da sklonimo emocije na stranu, još uvek je rano za mene kao košarkaša da se vraćam u Srbiju. Ipak, nadam se i iskreno priželjkujem da zaigram za crveno-bele" izjavio je Teodosić za Tanjug posle otvaranja košarkaškog terena u Zemunu.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />Teodosić je izjavio da je potpuno fokusiran na CSKA i da očekuje da Moskovljani ponovo oforme jak tim i napadnu trofej Evrolige.

"Otišao je Vims koji je bio veoma bitan igrač i svakako da njegov odlazak moramo da nadomestimo još boljom timskom igrom. Prošle sezone u nekim situacijama nismo imali sreće, nadam se da ove godine, uz kvalitetna pojačanja , možemo do još boljih rezultata", dodao je srpski plejmkejker.

Novi kapiten reprezentacije osvrnuo se na predstojeće Evropsko prvenstvo i izjavio da priželjkuje medalju.

"Podsvesno priželjkujemo medalju, ali očekujem veoma teško takmičenje, jer će mnoge ekipe doći u najjačim sastavima. Svi bi želeli da igraju na Olimpijskim igrama sledeće godine i svakako da je to samo motiv više. Francuska i Španija su favoriti, ali ne treba zaboraviti Litvaniju i Grčku koje igraju sjajno. Ipak, suviše je rano za bilo kakve prognoze", zaključio je Teodosić.

Tokom karijere, Teodosić je nastupao za FMP, Borac iz Čačka i Olimpijakos.

Sa reprezentacijom Srbije osvojio je srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu u Poljskoj 2009. i srebro na Svetskom prvenstvu u Španiji prošle godine.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Košarka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Teodosić: Nadam se da ću zaigrati za Zvezdu, ali rano je za povratak u Srbiju

Izvor: Blic, 03.Jul.2015

Košarkaški reprezentativac Srbije Miloš Teodosić izjavio je da ima veliku želju da zaigra za Crvenu zvezdu, ali da je još uvek rano za tako nešto..."Više puta sam ponovio da bih voleo da zaigram za Zvezdu, ali da sklonimo emocije na stranu, još uvek je rano za mene kao košarkaša da se vraćam...

Nastavak na Blic...

Teodosić: Priželjkujem Zvezdin dres

Izvor: B92, 03.Jul.2015

Kapiten reprezentacije Srbije Miloš Teodosić izjavio je da ima veliku želju da zaigra za Crvenu zvezdu, ali da je još uvek rano za tako nešto..."Više puta sam ponovio da bih voleo da zaigram za Zvezdu, ali da sklonimo emocije na stranu, još uvek je rano za mene kao košarkaša da se vraćam u...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.