Izvor: HotSport.rs, 18.Dec.2014, 10:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRENER LABORALA HVALI ZVEZDU: Crveno-beli igraju kao pravi tim

Ibon Navaro, šef struke Laboral Kuće, gaji veliki respekt prema košarkašima Crvene zvezde za koju smatra da je ekipa koja igra izuzetno timski.
On je ocenio da njegove igrače čeka izuzetno težak meč u poslednjem kolu grupne faze elitnog evropskog košarkaškog takmičenja u okviru grupe D.
– Najvažnija stvar koju treba reći pred ovaj duel je da igram proitv izuzetno dobre ekipe. Moraćemo da odigramo >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << veoma dobro, ali osećamo da se popravljamo. Moramo da ostanemo lojalni našem stilu. Oni igraju kao pravi tim, svi igrači daju doprinos svojim ulogama. Imaju odličnu timsku odbranu i posvećeni su timu. Pobedili su nas 20 razlike kući, pa će igranje u praznoj hali u Beogradu biti prednost za nas – istakao je Navaro.
Crveno-beli i Laboral Kuća za sada imaju identičan skor od 5-4, pa će tim koji bude pobedio u Pioniru biti bolje plasiran. U prvom meču u Španiji Zvezda je deklasirala domaćina.
 
hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Početak slatkih muka za Zvezdu - Grupa E ili F, pitanje je sad? (ANKETA + TABELE)

Izvor: MozzartSport.com, 18.Dec.2014

U kojoj grupi biste voleli da vidite crveno-bele?..Košarkaši Crvene zvezde svoju utakmicu poslednjeg kola grupne faze Evrolige igraju u petak od 19 časova protiv Laboral Kuće, u sablasnoj tišini hale Pionir. Iako crveno-beli svoju sudbinu odlučuju praktično među poslednjima, za tim Dejana Radonjića...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.