TP - Zvezda i Voša lako sa Zagrepčanima, sledi borba za finale!

Izvor: Sportske.net, 26.Maj.2016, 23:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TP - Zvezda i Voša lako sa Zagrepčanima, sledi borba za finale!

Uspešan dan na juniorskom ''Turniru prijateljstva'' imali su najbolji srpski klubovi.

Crvena zvezda je nastavila sa deljenjem surovih lekcija rivalima na Turniru prijateljstva u Bijeljini, a posle Budućnosti (6:0) i Željezničara (8:0), na red je došla i ekipa Zagreba.

U meču poslednjeg, trećeg kola grupne faze takmičenja, Zvezda je savladala Zagrepčane sa 3:0, a golove za beogradske crveno-bele postigli su Gavrić iz penala, zatim Kostić i Šikanjić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Zvezda je tako samo potvrdila prvo mesto u svojoj grupi, a u polufinalu će se sastati sa ekipom Vojvodine, koja je danas bila bolja od zagrebačkog Dinama - 2:0.

Oba gola za Vojvodinu postigao je Tedić, a Novosađani su ovim trijumfom izborili prvo mesto u Grupi C, ispred Olimpije, Dinama i Veleža.

Podsetimo, Partizan nije uspeo da se plasira u polufinale i pored pobede nad Osijekom (3:0), pošto je u Grupi B ekipa Sarajeva završila na prvom mestu, sa jednim bodom više od crno-belih.

Sarajevo će se u polufinalu sastati sa pobednikom Grupe D, ekipom Rijeke. U pomenutoj grupi takmičila se i ekipa OFK Beograda, koja je završila na drugom mestu. Mladi ''Romantičari'' su danas remizirali sa ekipom Rijeke, bez golova.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.