Supić: Ne smeta mi da budem rezerva u Zvezdi

Izvor: Press, 01.Sep.2015, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Supić: Ne smeta mi da budem rezerva u Zvezdi

Novi golman fudbalera Crvene zvezde Nemanja Supić, rekao je danas da mu neće smetati da bude rezerva, pošto je najvažnije da taj klub osvaja trofeja.
        "Malo je reći da sam presrećan jer je Zvezda bila i ostala fudbalska institucija. Ovo je veliki dan za mene i moju porodicu", rekao je Supić novinarima na stadionu "Rajko Mitić". Supić je potpisao jednogodišnji ugovor sa Zvezdom >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << i nosiće dres sa brojem 27. On će se za mesto na golu boriti sa Damirom Kahrimanom, koji je postao prvi golman posle odlaska Predraga Rajkovića u Makabi iz Tel Aviva. "Kada dolazite u Zvezdu, znate da je uvek jaka konkurencija. Ciljevi su jasni, to je osvajanje trofeja i svi bismo trebali da se podredimo tome. Branio ili ne, kolega koji bude bio na golu će uvek imati moju podršku i nemam problem da sedim i na tribinama zarad rezultata", rekao je 33-godišnji golman. Supić je dodao da se raduje što će ponovo igrati sa Aleksandrom Kataijem koji mu je bio saigrač i cimer tokom dve godine u novosadskoj Vojvodini. Supić je osim Vojvodine, od domaćih klubova branio i u Čukaričkom, Javoru, Novom Pazaru i Voždovcu, odakle je i došao u Zvezdu. 
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Supić: Ne smeta mi da budem rezerva

Izvor: B92, 01.Sep.2015

Novi golman fudbalera Crvene zvezde Nemanja Supić rekao je da mu neće smetati da bude rezerva, pošto je najvažnije da taj klub osvaja trofeja...Supić je potpisao jednogodišnji ugovor sa Zvezdom i nosiće dres sa brojem 27..."Malo je reći da sam presrećan jer je Zvezda bila i ostala fudbalska...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.