Stiglo pojačanje: Feldin sleteo u Beograd (FOTO)

Izvor: B92, 15.Avg.2017, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stiglo pojačanje: Feldin sleteo u Beograd (FOTO)

Veliko pojačanje Crvene zvezde Džejms Feldin stigap je u Beograd gde su ga sačekali predstavnici kluba.

Američki košarkaš potpisao je dvogodišnji ugovor s crveno-belima, a u sredu posle obavljenih lekarskih pregleda priključiće se ekipi, koja je pripreme započela 7. avgusta.

Feldin je prošle sezone prosečno beležio 6,7 poena, dve asistencije i 1,6 skokova po meču u Evroligi. Sa Zvezdom bi mogao da potpiše dvogodišnji ugovor.

Amerikanac je u Evropu stigao 2010, a osim za PAO igrao je još za Breogan, Fuenlabradu i Kantu, a kratko je bio i u Portoriku
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Evroliga

Nastavak na B92...






Povezane vesti

STIGAO FELDIN: Novo pojačanje Zvezde se priključuje timu!

Izvor: Kurir, 15.Avg.2017

Novi košarkaš Crvene zvezde Džejms Feldin (29, 193) stigao je u Beograd i uskoro će se priključiti treninzima tima. Feldin je odmah po dolasku dobio kačket sa grbom kluba.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.