Srnić ne igra protiv Sparte zbog slavlja s navijačima: Ne znam što mi dade karton

Izvor: MozzartSport.com, 20.Jul.2017, 22:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srnić ne igra protiv Sparte zbog slavlja s navijačima: Ne znam što mi dade karton

"A Boaćiju nije u sličnoj situaciji"

Prošla je Crvena zvezda, dobila drugi meč na svom stadionu ove sezone i izgubila - Slavoljuba Srnića.

Tačnije, krilni vezista crveno-belih sam je sebe izbacio iz konkurencije za prvi duel trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope, protiv Sparte iz Praga, narednog četvrtka u Beogradu. Razlog su tri žuta kartona u dosadašnjem toku kvalifikacija, zbog kojih, prema pravilima UEFA, sledi autoamtska suspenzija. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<

"Dobio sam žuti karton ne znam stvarno zašto. Prošlu utakmicu Boaći je otrčao kod navijača i nije dobio žuti karton. Ne znam zašto sam sada ja. Mislio sam da ga neću dobiti, ali šta da radim. Imamo dovoljno kvalitetnih zamena za sledeću utakmicu", rekao je Srnić posle meča.

Posebno „oči bode“ činjenica da je od ta tri kartona Srnić dva zaradio zbog proslave golova. Prvi u 79. minutu prvog meča sa Florijanom, drugi u 16. minutu gostovanja u Pavlodaru, a treći, suspendijući, večeras, zato što je posle pogotka za 2:0 otrčao da se raduje sa Delijama.

Novonastala situacija će, svakako, poremetiti planove trenera Vladana Milojevića, koji ga je „vratio u život“ posle ne baš pohvalne minule sezone. I taman sad, kad na Marakani od Slavoljuba Srnića očekuju da, možda, opet bude strelac, moraće da se preseli na tribine.

(FOTO: Star sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Donald: Zašto ne bih igrao protiv Sparte?

Izvor: MozzartSport.com, 20.Jul.2017

Heroj Zvezdine pobede stišava priče oko transfera..Još jedan evropski meč i još jedan evrogol Mičela Donalda...Ovaj put iz slobodnjaka, u 10. minutu meča sa Irtišom, koji je olakšao crveno-belima put do pobede i trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope..."Srećan sam zbog pobede. Imali smo...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.