Srce nije izdržalo: Preminuo bivši fudbaler Zvezde Lukaš!

Izvor: Blic, 26.Maj.2015, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srce nije izdržalo: Preminuo bivši fudbaler Zvezde Lukaš!

Bivši fudbaler Crvene zvezde Žoao Nunjo da Silva Kardozo Lukaš, preminuo je od srčanog udara u 35. godini.

Ovaj Portugalac je u jesen 2007. stigao na Marakanu gde je pružio solidne partije, odigravši 13 mečeva u prvenstvu uz jedan postignuti gol, kao i deset na međunarodnoj sceni.

Karijeru je, zbog srčanih problema, završio u martu 2008, oprostivši se od fudbala upravo u Beogradu, gde je i >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << potvrđeno da su mu lekari savetovali da bi dalje izlaganje fizičkim naporima moglo da dovede do tragičnih posledica.

Igrao je prethodno za Sporting de Pombal, Akademiku, Anadiju i Boavištu, iz koje je i došao u Crvenu zvezdi.

"Nemam reči... Ceo naš sindikat je zatečen, potreseni smo. Moramo pre svega da mislimo na njegovu porodicu. Izgubio sam prijatelja i jednog istinski velikog čoveka", rekao je Žoakim Evanđelista, predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera Portugala.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.