Špic razbijač stiže na Marakanu, Zvezda pregovara sa afričkim golgeterom! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 10.Jan.2017, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Špic razbijač stiže na Marakanu, Zvezda pregovara sa afričkim golgeterom! (VIDEO)

Fudbaler Džeremi Bokila mogao bi da pojača Crvenu zvezdu, koja je sa njim stupila u pregovore.

Kako nezvanično saznajemo, ekipa srpskog šampiona ozbiljno je zainteresovana za korpulentnog 28-godišnjeg reprezentativca Konga, koji je već igrao u Holandiji, Rumuniji, Belgiji, Turskoj i Katru, a poslednja destinacija bio mu je Gvangžu R&F koji trenira Dragan Stojković Piksi.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs <<

Zanimljivo je da su Kinezi za njega platili više od dva miliona evra Tereku, ali nije bilo ozbiljnije saradnje sa Piksijem, pošto je Bokila bio na pozajmicama u Eskišehiru i u Kataru. Za Kongo je Bokila odigrao 16 mečeva, postigao je uz to šest pogodaka za nacionalni tim.



Najbolji utisak ostavio je na pozajmici u Petrolulu gde je na 31 meču dao 16 golova. Upravo to ga je preporučilo Tereku, iz kog je došao u Kinu.

(D. U.)


Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.