Sparta remizirala s Viteseom pred Zvezdu, Plavšić igrao od 46. minuta (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 20.Jul.2017, 22:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sparta remizirala s Viteseom pred Zvezdu, Plavšić igrao od 46. minuta (VIDEO)

Klub iz Praga igrao 1:1

Sparta iz Praga će u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope igrati protiv Crvene zvede, a pripremajući se za taj duel u prijateljskom meču Sparta je odigrala 1:1 protiv Vitesea.

Holandski tim je poveo u 11. minutu golom Linsena posle kornera, da bi Sparta uzvratila na isti način u 61. minutu kada je Šural bio na pravom mestu.

Srđan Plavšić je u igru ušao u 46. minutu, kreirao je dobru šansu pre gola Sparte, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ali je Janko bio za korak kratak da iskoristi tu Srđanovu loptu.

Prvi meč između Crvene zvezde i Sparte igra se 27. jula, a domaćin će biti Crvena zvezda. Revanš je na programu 3. avgusta.

Sparta je počela meč u sledećem sastavu: Dubravka, Fridek, Kadlec, Kaja, Saček, Štetina, Zahustel, Vatajelu, Šural, Lafata, Janko. U drugom poluvremenu su ušli i Karavaev, Plavšić, Ćivić.

Ovom utakmicom Sparta je završila predsezonu.

Naredni izazov nosi ime - Crvena zvezda.

(FOTO: Printskrin)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sparta se sprema za Zvezdu - Remi češkog tima sa Vitezeom

Izvor: Sportske.net, 20.Jul.2017

Fudbaleri praške Sparte odigrali su nerešeno sa aktuelnim osvajačem holandskog kupa...Ekipa Sparte, koja će za nedelju dana gostovati na stadionu "Rajko Mitić" u okviru trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope,  odigrala je 1:1 (0:1) protiv Vitezea...Holanđani su poveli u 11. minutu preko Linsena,...

Nastavak na Sportske.net...

Remi Intera i Šalkea (video)

Izvor: Sportske.net, 21.Jul.2017, 16:09

U Gvanžuu je odigran meč između Šalkea i Intera, a na kraju nije bilo pobednika - 1:1...Inter i Šalke su ukrstili koplja u meču koji je igran u Gvanžuu, a na kraju nije bilo pobednika...Gledali smo izjednačenu utakmicu, prvo je Kaliđuri doveo do prednosti ekipu Šalkea, igrao se 59. minut utakmice...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.