Slovenci: Kelhar se vraća, u Zvezdu stiže i Dedić?

Izvor: Sportal.rs, 01.Avg.2014, 23:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slovenci: Kelhar se vraća, u Zvezdu stiže i Dedić?

Nejc Pečnik se nedavno vratio u Crvenu zvezdu, a blizu povratka među crveno-bele takođe je još jedno dobro poznato lice u Ljutice Bogdana - Dejan Kelhar! Osim toga, prema informacijama koje imaju slovenački mediji, uskoro će saradnju sa srpskim šampionom ozvaničiti i napadač Zlatko Dedić!

Mediji iz "dežele" navode "da sve ukazuje na to da će Slovenci u novoj sezoni ponovo imati jaku koloniju u najpoznatijem fudbalskom klubu iz bivše Jugoslavije". Kako prenose, iskusni >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << napadač veoma je blizu potpisa saradnje sa crveno-belima.

- Iz pouzdanih izvora saznajemo da je veoma blizu potpisivanja ugovora sa Crvenom zvezdom još jedan poznati slovenački fudbaler - Zlatko Dedić. Koprčan, koji je povezivan sa dolaskom u Beograd još pre nedelju dana, u poslednjoj sezoni je igrao u Nemačkoj za Dinamo Drezden, koji je ispao u niži  rang iz "cvajte", a Slovenac je zatim raskinuo ugovor. Sada, napadač koji je dao zlatan vredan gol za Slovence u novembru 2009. u meču protiv Rusije u Mariboru i Sloveniji doneo plasman na Svetsko prvenstvo 2010, veoma je blizu zaključivanja ugovora sa bivšim evropskim šampionima - prenosi Siol.net.

Osim Dedića i Pečnika, za Zvezdu bi naredne sezone mogao ponovo da igra i Dejan Kelhar. Iskusni defanzivac je poslednjih nekoliko dana na probi u Šefild Vendsdeju, ali trenutno se čini da se saradnja sa Britancima neće nastaviti, što znači da postoje mogućnosti da se on vrati u Srbiju. To žele i na "Marakani", što čelnici Crvene zvezde nisu krili u proteklom periodu, te je sada samo na igraču da odluči.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.