Skorcanitis prvo pojačanje Zvezde

Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Avg.2015, 23:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skorcanitis prvo pojačanje Zvezde

Grčki košarkaš Sofoklis Skorcanitis prvo je pojačanje Crvene zvezde u novoj sezoni, potvrdio je menadžer Miodrag Ražnatović.

"Noć kada je najteži zamenio najvišeg, sve je zvanično”, napisao je Ražnatović na svom Tviter profilu, aludirajući na 156 kilograma koliko ima Skorcanitis.

Skorcanitis je prošle sezone nastupao za Makabi iz Tel Aviva, a u Zvezdu dolazi kao zamena za Bobana >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Marjanovića koji je prešao u San Antonio Sparse.

Skorcanitis je tokom karijere igrao za Iraklis, Kantu, Aris, Olimpijakos, Panatinaikos, a prethodne dve sezone nosio je dres Makabija iz Tel Aviva, sa kojim je 2014. godine osvojio Evroligu.

Snažni centar je prošle sezone za “Ponos Izraela” u Evroligi prosečno beležio 6,7 poena i 2,3 skoka za 14 minuta na parketu.

Sa reprezentacijom Grčke ima osvojenu srebrnu medalju na Svetskom prvenstvu u Japanu 2006. godine i bronzu sa Evropskog prvenstava 2009. godine u Poljskoj.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.