Skorcanitis pojačao Crvenu zvezdu!

Izvor: B92, 02.Avg.2015, 23:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skorcanitis pojačao Crvenu zvezdu!

Grčki košarkaš Sofoklis Skorcanitis novi je igrač Crvene zvezde, potvrđeno je za B92 u klubu sa Malog Kalemegdana.

Skorcanitis je sa ‘crveno-belima’ u nedelju potpisao jednogodišnji ugovor i u timu će zameniti Bobana Marjanovića, koji karijeru nastavlja u San Antonio Sparsima.

30-godišnji košarkaš u redove šampiona Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << stiže iz Makabije, sa kojim je prošle godine osvojio titulu u Evroligi.

Informacije da bi iskusni grčki centar mogao da pojača Zvezdu pojavile su se još pre nekoliko nedelja, međutim, tada su te informacije demantovali čelnici kluba.

Ipak, poslednjih dana je došlo do obrta, pošto je član najbolje petorke Evrolige iz 2011. godine odlučio da prihvati poziv ‘crveno-belih’. Skorcanitis je tako postao prvi grčki košarkaš koji će igrati u Zvezdi.

Dolaskom Skorcanitisa ekipa Dejana Radonjića će dobiti nesumnjivo ogromno pojačanje u oba reketa. U dresovima Olimpijakosa, Panatinaikosa i Makabija ‘Bejbi Šek’ je demonstrirao da može da bude igrač koji donosi prevagu na stranu svoje ekipe.

30-godišnji centar, visok 208 centimetara i težak 156 kilograma, prošle sezone prosečno je beležio 6,7 poena, 2,3 skoka i jednu asistenciju u Evroligi, za prosečno 14 minuta na parketu.

Momak iz Tika u Kamerunu karijeru je počeo Iraklisu, igrao je još i za Kantu i Aris.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Skorcanitis pojačao Crvenu zvezdu

Izvor: BanjalukaLive.com, 02.Avg.2015

Grčki košarkaš Sofoklis Skorcanitis novi je igrač Crvene zvezde, potvrđeno je za B92 u klubu sa Malog Kalemgdana. Skorcanitis je sa 'crveno-bijelima' u nedjelju potpisao jednogodišnji ugovor i u timu će zamijeniti Bobana Marjanovića, koji karijeru nastavlja u San Antonio Sparsima. 30-godišnji...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.