Sjedinila ih Zvezda: Ceca i Novak zajedno u bugarskim medijima

Izvor: Svet, 26.Jul.2016, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sjedinila ih Zvezda: Ceca i Novak zajedno u bugarskim medijima

Naša najpopularnija folk pevačica Svetlana Ceca Ražnatović i najbolji teniser sveta Novak Đoković glavna su tema bugarskih dnevnih novina. Među njima prednjači dnevni sportski list “Sedam dana sport” koji ovo dvoje poznatih Srba ima na naslovnoj strani.
Naime, razlog svega ovoga je utakmica trećeg kola kvalifikacija za Ligu >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << šampiona koju igraju Ludogorec i Crvena zvezda. Mediji su napravili članak o poznatim ličnostima koje navijaju za beogradske crveno-bele, a među njima su najviše prostora dobili upravo Ceca i Nole.
Crvena zvezda je institucija u Srbiji. Pored svih klubova koji postoje u Srbiji za Zvezdu navija 50 odsto naših komšija. Zbog toga ne čudi i podatak da polovina državne i svetske elite iz Srbije podržava večerašnjeg rivala Ludogoreca”, počinje priču na ovu temu list “Sedam dana sport”.
Čitava stranica urađena je na ovu temu, a autor članka se baš potrudio.
“Folk diva Ceca i svetski broj 1 u tenisu Novak Đoković najpoznatiji su navijači Crvene zvezde. A uz to, ćerka pomenute pevačice, Anastasija, izlazi sa Kostadinom, sinom generalnog direktora kluba. Na jednom rođendanskom slavlju kluba Ceca je otpevala i omiljenu pesmu navijača crveno-belih – Đurđevdan”, piše u tekstu.
Novinar koji je radio ovu temu osvrnuo se i na najboljeg tenisera sveta.
“Novak Đoković ne bira način da bodri voljeni klub prilikom svake svoje posete Beogradu. Njegova slabost je ljubav prema košarci”.
Pored Cece i Noleta, ovaj list je naveo da su navijači Crvene zvezde još i pevač Mirosalv Ilić kao i pokojni glumac Velimir Bata Živojinović.
Utakmica između Ludogoreca i Crvene zvezde igra se večeras od 20 časova na stadionu u Razgradu.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Sjedinila ih Zvezda: Ceca i Novak zajedno u bugarskim medijima

Izvor: Scandal.rs, 26.Jul.2016

Naša najpopularnija folk pevačica Svetlana Ceca Ražnatović i najbolji teniser sveta Novak Đoković glavna su tema bugarskih dnevnih novina. Među njima prednjači dnevni sportski list “Sedam dana sport” koji ovo dvoje poznatih Srba ima na naslovnoj strani...Naime, razlog svega ovoga je utakmica...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.