Sindi u vezi sa Kokezom!

Izvor: Blic, 23.Jul.2014, 23:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sindi u vezi sa Kokezom!

Ivana Stamenković Sindi našla je utehu u zagrljaju novog dečka. Kako „Alo!“ ekskluzivno saznaje, reč je o potpredsedniku Crvene zvezde Slaviši Kokezi, sa kojim je krajem aprila boravila u Dominikani. Ljubav među njima planula je još pre šest meseci, ali su uspeli da je sakriju čak i od najbližih prijatelja, budući da su se njih dvoje družili dugi niz godina.

- Početkom ove godine, Sindi i Kokeza >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << su uplovili u ljubavnu vezu, koju su krili od svih. Međutim, kada su odlučili da krajem aprila odu u Dominikanu, svima je bilo jasno da su više od prijatelja. Nakon putovanja to više nisu ni krili. Slaviša je Ivani najveća podrška u borbi za starateljstvo nad ćerkicom Petrom i otkako je upala u taj problem bukvalno se ne odvaja od nje - kaže dobro obavešteni izvor za Alo!

Kako saznaje Alo!, Stamenkovićeva je upravo zbog Zvezdinog potpredsednika raskinula sa Urošem Ćertićem, sa kojim se zabavljala nakon izlaska iz rijalitija „Veliki brat“. Njihovi prijatelji ih često viđaju zajedno u gradu, a u poslednje vreme sede u nekim kafićima na Adi Ciganliji.

Ceo tekst možete pročitati na sajtu www.alo.rs ili klikom OVDE

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.