Santrač suspendovan zbog lošeg suđenja na meču Napredak - Zvezda

Izvor: Blic, 16.Sep.2014, 22:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Santrač suspendovan zbog lošeg suđenja na meču Napredak - Zvezda

Arbitar utakmice Napredak - Crvena zvezda Dejan Santrač nije dobio prelaznu ocenu za suđenje na tom meču, zbog čega neće moći da sudi duži vremenski period, saopštila je danas Sudijska komisija Fudbalskog saveza Srbije.

Kako se navodi, Santrač je pogrešio u 94. minutu kada nije dosudio penal za Zvezdu, nakon "očiglednog prekršaja u kaznenom prostoru domaće ekipe", kao i da je imao propuste u primeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << disciplinskih mera i da je loše kontrolisao utakmicu.

Negativnu ocenu je, pored Santrača, dobio i njegov pomoćnik Novica Anđelovski zbog propusta u istoj situaciji, i on neće suditi duži vremenski period.

Kažnjen je i posmatrač suđenja na susretu u Kruševcu Zoran Đurović, koji je "propustio da evidentira sudijske greške". Fudbaleri Zvezde burno su reagovali zbog greški Santrača, a čelnici beogradskog kluba oštro su kritikovali rad arbitra, kao i predsednika FŠ-a Tomislava Karadžića, kome su dali rok od 30 dana da napusti svoju funkciju.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.