Sad si uzo trofej Simone

Izvor: B92, 03.Maj.2016, 00:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Sad si uz'o trofej Simone"

Navijači Crvene zvezde posle odbrane titule ABA lige posebno su bili srećni jer je trofej osvojio i kapiten Marko Simonović.

Simonović je poslednjih godina često bio predmet šale jer je pre nekoliko sezona morao da oduzme od navijača trofej šampiona Srbije, koji je tada osvojio Partizan.

"Navijači su sjajni, drago mi je što su mi pevali "Sad si uzeo trofej Simone". Zaslužili smo ovo, napravili >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << smo sjajnu stvar, izneli smo sve, ušli u Top 8 Evrolige", rekao je Simonović.

Već o sledećoj sezoni razmišlja Nemanja Dangubić.

"Deluje lako, ali nije, srećni smo samo što smo sve sada završili. Male uspone i padove smo imali tokom godine, cilj je ostvaren, to je titula. Možda su mnogi sumnjali, ali uspeli smo da odbranimo trofej. Idemo malo da slavimo, pa da se spremimo za ostatak sezone", rekao je Dangubić.

Zvezda je u finalu ABA lige bez problema savladala Mega Leks sa 3-0, a MVP serije je bio Stefan Jović.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.