Izvor: HotSport.rs, 29.Maj.2016, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVI SU U ŠOKU: Ušao je u srca crveno-belih navijača, a sada je – kidnapovan! (FOTO)

Oteta je i njegova devojka, ali je ona posle kraćeg vremena puštena od strane kidnapera.

Portal ‘101greatgoals’, ali i mnogi meksički i svetski mediji, prenose da je napadača Olimpijakosa Alan Pulido kidnapovan u svojoj domovini, Meksiku.
Pulido je pre samo nešto više od dve nedelje bio u Beogradu gde je igrao protiv Crvene zvezde u prijateljskom meču na stadionu ‘Rajko Mitić’, a po završetku sezone je otišao u Meksiko gde je odmarao, s obzirom da >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << nije pozvan u nacionalni tim za Kopa Amerika.
Otmica se dogodila u njegovom rodnom gradu Tamaulipasu, u jednom restoranu, a istom prilikom kidnapovana je i njegova devojka koja je nešto kasnije puštena na slobodu.
Olympiakos striker Alan Pulido has been kidnapped in Mexico https://t.co/qYIIv5tNCg pic.twitter.com/0GvLZTs8dE
— 101 Great Goals (@101greatgoals) May 29, 2016

Pulido (25) je ove sezone doprineo tituli Olimpijakosa sa pet golova na osam utakmica, čime je ušao u srca navijača zbog odlične statistike i učinka na terenu koji je ostvario.
The post SVI SU U ŠOKU: Ušao je u srca crveno-belih navijača, a sada je – kidnapovan! (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

KRAJ DRAME: Napadač Olimpijakosa oslobođen, otmičari ga tukli (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 30.Maj.2016, 09:08

Napadač Olimpijakosa Alan Pulido oslobođen je od otmičara posle otmice koja se dogodila u nedelju ujutro u gradu Tamaulipasu.. . Naime, Meksikanac je posle naporne sezone rešio da sa devojkom ode na odmor u domovinu, ali mu se on pretvorio u pakao. U nedelju u jutranjim satima devojku i njega su...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.