Izvor: HotSport.rs, 27.Apr.2015, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVE ZA NAJVERNIJE FANOVE: Bivši igrač Zvezde ostao ‘bez gaća’ zbog navijačice! (VIDEO)

Za bordo stranu Torina, ovog vikenda je bilo veselo. Fudbaleri Torina posle 20 godina savladali su najvećeg rivala Juventus, a tokom slavlja u centru pažnje našao se srpski reprezentativac i bivši igrač Crvene zvezde Nikola Maksimović. 

Nakon poslednjeg sudijskog zvižduka usledilo je veliko slavlje, a jedna navijačica se našla na terenu i od Maksimovića uspela da se ogrebe za šorts. 
Maksimović je džentlmeski odreagovao, poklonio joj deo svoje garniture >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << i nastavio pobednički marš ka tribinama samo u gaćicama..

hotsport.rs
The post SVE ZA NAJVERNIJE FANOVE: Bivši igrač Zvezde ostao ‘bez gaća’ zbog navijačice! (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.