Izvor: HotSport.rs, 24.Okt.2016, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVAKA ČAST: Dejo Savićević je legenda Zvezde i Milana, ali i još jednog kluba (VIDEO)

Dejan Savićević je legenda Crvene zvezde i Milana, ali je juče dobio ovacije navijača još jednog kluba.

Malo je onih koji se sećaju perioda povratka Genija u Crvenu zvezdu 1999. godine. Na Marakani je proveo šest meseci, a o nda otišao put Beča gde je potpisao ugovor sa Rapidom. U zeleno-belom dresu je proveo dve godine i odigrao je 44 >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << utakmice. Postigao je 18 golova i naravno bio je ljubimac navijača bečkog tima.
JEZIVO: Opšta tuča navijača Austrije i Rapida u Beču, vriska i cika žena u tramvaju (VIDEO)
Sada, 15 godina kasnije, Dejan Savićević se vratio u prestonicu Austrije gde je bio gost velikog gradskog derbija između Rapida i Austrije. Genije je dočekan ovacijama, a dobio je i dres kluba.
(Izvor: YouTube/SK Rapid Wien)
The post SVAKA ČAST: Dejo Savićević je legenda Zvezde i Milana, ali i još jednog kluba (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

KAD SPALETI ODLEPI: Novinar postavio pitanje, a onda je usledila do sada neviđena reakcija (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 24.Okt.2016

Trener Rominih fudbalera Lučano Spaleti napravio je pravi šou posle utakmice 9. kola Serie A u kojoj je njegova ekipa pobedila Palermo sa 4:1.. . Posle debate s novinarima Spaleti je u jednom trenutku ‘pukao’.. JEZIVO: Opšta tuča navijača Austrije i Rapida u Beču, vriska i cika žena u tramvaju...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.