SUPERLIGA SRBIJE: ‘Bratski’ duel u Železniku pripao nepobedivoj Crvenoj Zvezdi (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 29.Maj.2015, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUPERLIGA SRBIJE: ‘Bratski’ duel u Železniku pripao nepobedivoj Crvenoj Zvezdi (FOTO)

Košarkaši Crvene zvezde savladali su FMP u Železniku rezultatom 91:77 (21:15, 20:22, 27:20, 23:20) i tako zadržali maksimalan učinak u Superligi Srbije od 12 pobeda.

Meč u predgrađu bio je zanimljiv za gledanje do sredine treće četvrtine, dok je postojala rezultatska neizvesnost. U jednom trenutku na početku drugog poluvremena domaća ekipa prišla je na minus četiri,  ali je, kao i u prvom duelu ova >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << dva tima od tog dela meča tim Dejana Radonjića zaigrao mnogo bolje i rešio meč u svoju korist.
Najviše zahvaljujući Bobanu Marjanoviću za koga večeras nisu imali rešenja igrači iz Železnika. Centar crveno-belih upisao je 24 poena i uhvatio je osam lopti, čime je zaslužio epitet najboljeg na utakmici. Uz njega sjajan je bio kapiten Luka Mitrović koji je ubacio 18 poena uz šest skokova, dok je američki plejmejker Markus Vilijams utakmicu završio sa 14 poena i pet asistencija.
Na drugoj strani u ekipi FMP Železnika Dragan Apić je bio najbolji strelac sa 19 poena, dok ga je Marko Gudurić pratio sa 14 postignutih poena. FMP je ostao na skoru 3-9, dok Crvena zvezda i dalje ima maksimalan učinak od 12 pobeda iz isto toliko odigranih mečeva.
The post SUPERLIGA SRBIJE: ‘Bratski’ duel u Železniku pripao nepobedivoj Crvenoj Zvezdi (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.