Izvor: HotSport.rs, 01.Avg.2015, 00:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STIŽE PREKO POTREBNO POJAČANJE: Dete Ajaksa će biti organizator Zvezdine igre! (VIDEO)

U večeri kada je Crvena zvezda ostvarila još jedan krah, drugi vezani remi u domaćem prvenstvu protiv Radničkog iz Niša, pojavila se informacija da će u Ljutice Bogdana stići izdanak svetski poznate Ajaksove škole fudbala.

U pitanju je Mičel Donald, fudbaler Mordovije, koji igra na poziciji organizatora igre. Tačnije, Holanđanin može da igra na gotovo svim mestima u veznom redu, a rukovodstvo tima u njemu vidi igrača koji bi trebao da poveže >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << redove vicešampiona Srbije, piše ‘Blic’.
Donald je prošao kompletnu školu fudbala slavnog Ajaksa, zatim je kratko bio u Viljemu, a zatim je tri sezone bio u Rodi tri sezone, pre nego što je prešao u Mordoviju.
Da li će biti novi i ključni igrač Crvene zvezde, ostaje da se vidi. Do tada, pogledajte kako igra ovaj 26-godišnji veznjak.

(youtube / zzzpet)
The post STIŽE PREKO POTREBNO POJAČANJE: Dete Ajaksa će biti organizator Zvezdine igre! (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Zvezda hoće i ''Ajaksovo dete''?!

Izvor: Sportske.net, 01.Avg.2015

Prelazni rok za Zvezdu još nije okončan, a iz dana u dan se spekuliše o novim potencijalnim pojačanjima iz inostranstva...Već smo izveštavali o Zvezdinom interesovanju za portugalskog Pelea, bilo je tu dosta preokreta minulih dana, a poslednje vesti su da je ovaj fudbaler ipak blizu beogradskih...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.