STIDI SE: Zoran Milinković ne priča o ružnoj prošlosti

Izvor: Kurir, 28.Mar.2015, 08:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STIDI SE: Zoran Milinković ne priča o ružnoj prošlosti

Nikolićev naslednik odlučio da ćuti o vremenu kad je tri nedelje bio na probi u Crvenoj zvezdi i fokusira se na rad u Humskoj

Novi trener Partizana Zoran Milinković odlučio je da se ne oglašava povodom pojavljivanja u javnosti fotografije koja dokumentuje da je 1992. godine bio na probi u Crvenoj zvezdi.

Kako nam je poručeno u Humskoj, on ne želi da priča o tome i bilo kome objašnjava poteze iz prošlosti, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << već kao bivši fudbaler, a sadašnji trener Partizana moli da sve misli budu usmerene na nastavak prvenstva.

Džajić: Ne sećam ga se

- Nema razloga da se Milinković oglašava i komentariše te slike. On je igrao u mnogim klubovima, pre svega u Partizanu, i nema potrebe da komentariše bilo šta. Trenutno je fokusiran na nastavak šampionata i želju da odbranimo dva boda prednosti i osvojimo titulu - poručeno nam je iz PR službe Partizana.

Počasni predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić seća se da je 1992. godine kao direktor crveno-belih hteo da dovede Zorana Milinkovića. List Sportski žurnal u leto te godine objavio je članak u kojem opisuje kako je Milinković posle tri nedelje probe na Marakani ipak morao da ode u Borac iz Banjaluke. Danas, 23 godine posle svega, Dragan Džajić o svemu za Kurir kaže:

- Moguće. Moguće da sam to izjavio. Ali, ne sećam se! Stvarno ne mogu da se setim. Mnogo vremena je prošlo od tada. Ali, ako je tako napisano... Stvarno ne bih želeo da povredim čoveka.

Živa: Kao kroz maglu

Tadašnji trener Crvene zvezde bio je Milan Živadinović. Popularni Živa takođe nije mogao da se seti perioda kad je Zoran Milinković trenirao 20 dana na Marakani. Nije uspeo, pa je posle toga otišao u Borac.

- Ako je i bio na probi, nisam ga primetio. Očigledno nije bio kvalitet za Crvenu zvezdu. Jer da jeste, sigurno bih ga zadržao - bio je oštar u svojoj izjavi Milan Živadinović.

Težak posao

STATISTIKA PROTIV NOVOG TRENERA

Izjava potpredsednika Partizana Vojkana Nedića kako čelnici kluba već dugo prate Zorana Milinkovića i da on ima „pobednički mentalitet“, teško da ima pokriće. Nova uprava u Humskoj je tek tri meseca, dok se prolećni deo sezone igra svega pet nedelja, a uz to Milinković nema veliki procenat pobeda. On je 158 puta vodio ekipe u JSL i osvojio 235 bodova, što je u proseku 1,48 po meču. Ukoliko s crno-belima želi titulu, on na preostalih 10 mečeva mora da osvoji minimum 28 bodova, odnosno 2,8 po utakmici.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.