Izvor: HotSport.rs, 25.Sep.2016, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STEFAN JOVIĆ: Znam da uprava želi ‘srpsku Zvezdu’, ali pojačanja su nam preko potrebna!

Plejmejker Crvene zvezde Stefan Jović istakao je da Crvena zvezda mora pod hitno da se pojača kao želi da bude konkurentna u najjačem evropskom takmičenju.

U klub sa Malog Kalemegdana stigla su tri pojačanja. Povratnici u crveno-beli dres su Čarls Dženkins i Milko Bjelica, dok je iz Panatinaikosa stigao centar Ognjen Kuzmić. Imajući u vidu da Amerkanac poseduje srpski pasoš, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << to znači da je samo Milko Bjelica stranac. Navijači očekuju još minimum dva nova igrača u timu, ali ne samo oni, već i plejmejker tima Stefan Jović.
– Jesmo podigli očekivanja navijača, ali moramo da budemo i realni… Za rezultate koje svi očekuju hitno su potrebna pojačanja, u prva četiri kola ABA lige igramo tri derbija, posle toga počinje Evroliga i utakmice na dva ili tri dana. Trenutni sastav, sa sedam-osam iskusnih igrača, neće moći to da isprati kada takmičenje uđe u treći ili četvrti mesec – rekao je za Novosti, Stefan Jović i nastavio:
TURNIR NA KRITU: Olimpijakos bolji od Zvezde, crveno-belima hitno potrebna pojačanja
Koliko sam shvatio, ideja kluba je da ove sezone u Zvezdi igraju domaći igrači. S jedne strane, to je izvanredna strategija, a s druge, očekivanja su velika. Verujem da će uprava uskoro kompletirati sastav i da ćemo moći da budemo konkurentni. Ovako, javljaće se problemi kako sezona bude odmicala, sitne povreda koje mogu da postanu krupne, rašće pritisak ako su rezultati loši.
AKO SE PO JUTRU DAN POZNAJE: Gledaćemo atraktivna zakucavanja crveno-belih (VIDEO)
Stefan Jović je ipak istakao da crveno-bele ni u ovom sastavu ne treba potceniti, a to ih je naučila prošla sezona u kojoj je tim stigao do četvrtfinala Evrolige.
– Ipak, prošle sezone imali smo sastav, koji po nekim analizama nije mogao da bude konkurentan, pa smo ulaskom u top 8 napravili podvig. Ne bi trebalo ni sada sumnjati u ovaj tim, posebno u mlade igrače koji imaju kvalitet samim tim što su ovde i nose Zvezdin dres. Ali, ova sezona je drugačija i biće teža, mislim da ćemo odigrati 90-ak utakmica – zaključio je Stefan Jović.
The post STEFAN JOVIĆ: Znam da uprava želi ‘srpsku Zvezdu’, ali pojačanja su nam preko potrebna! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.