Izvor: HotSport.rs, 27.Nov.2014, 23:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRPSKI HAKERI UZVRATILI UDARAC: Oboreno 200 turskih sajtova!

Grupa srpskih hakera oborila je više od 200 turskih sajtova u ime osvete za ubistvo Marka Ivkovića Jagode.

Nastavlja se srpsko-turski rat prozivkama koji je iniciralo ubistvo Marka Ivkovića Jagode, navijača Crvene zvezde pred utakmicu sa Galatasarajem. Posle mnogih parola i prekida utakmica širom Evrope, urlanja za vreme održavanja minuta ćutanja u znak sećanja na ubijenog mladića i pretnji Turaka >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << preko društvenih mreža, srpski hakeri odlučili su da uzvrate udarac. U znak osvete oni su danas oborili preko 200 turskih sajtova i na njima ostavili jasnu poruku:
-Datum koji neće pasti u zaborav! 22.11.2014.
Ispod toga ostavljena je i preteća poruka kojom hakeri najavljuju da se neće završiti samo na tome:
-Teroristi, ubijate srpsku decu! Nećete proći nekažnjeno! Čekamo vas u BEOGRADU! KRV ĆE LITI, OSVETE ĆE BITI! – stoji u nastavku iznad slika Marka Ivkovića i detalja sa njegove sahrane.
Podsećamo da su danas u toku dana turski mediji objavili snimak privođenja navijača Galatasaraja za kojeg se sumnja da je prošlog petka nožem ubio navijača Crvene zvezde.
hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.