Izvor: HotSport.rs, 24.Avg.2017, 08:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPORT NA TV: Ako danas nemate dva televizora u svom domu, brzo kupite, trebaće vam!

Prebogat sportski program je danas pred nama, a u centru pažnje plej-of mečevi za Ligu Evrope, Crvena zvezda i Partizan u isto vreme, pre njih košarka Akropolis kup.

Istinski ljubitelji sporta žive za dane kakav je ovaj četvrtak. Danas će vam i dva televizora u kući biti malo, a lepši pol može da zaboravi na gledanje serija i telenovela. Dan je rezervisan za muški pol i fudbal.
Naravno, u centru pažnje su večiti rivali >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Partizan i Crvena zvezda. Komšije danas čekaju revanš mečevi plej-ofa za Ligu Evrope. Prvi će na teren Partizan od 20 časova u Felčutu protiv Videotona. Prvi meč u Beogradu 0:0 nije idealan, ali uliva nadu da bi ‘parni valjak’ posle godinu dana pauze mogao ponovo da izađe na njaveću evropsku scenu. Veliki problem je taj što šef stručnog štaba mađarskog vicešampiona odlično poznaje četu Miroslava Đukića sa kojom je osvojio titulu prvaka u Srbiji. Nadamo se samo da nećemo gledati duel kao pre sedam dana u Humskoj. Prenos meča je na Areni sport jedan od 20 časova.
Samo sat vremena kasnije, dok se u Felčutu budu igrali odlučujući minuti, u Beogradu počinje spektakl pred 50 hiljada duša. Crvena zvezda dočekuje Krasnodar i pokušaće da nadoknadi poraz od 3:2 u Rusiji. Trener crveno-belih Vladan Milojević je najavio hrabru igru svog tima, sa poštovanjem prema protivniku, ali ne i strahom. Prenos meča je na RTS-u, ali i trećem programu Arene sport.
Pre fudbala poslastica, finale Akropolis kupa u Atini i duel Srbije i Gruzije. ‘Orlovi’ ne znaju za poraz u dosadašnjem delu priprema i osvojili su dva trofeja, nadaju se trećem. Sa druge strane Gruzija je napravila veliko iznenađenje pobedom na Helenima, te će i večeras pokušati da dođu do senzacije. Prenos je na Areni sport jedan.
Kada je reč o Sport klubu, ova TV stanica nam donosi duel Lige Evrope između Fenerbahčea i Vardara. Makedonci brane ogromnu prednost od 2:0 iz prvog meča, ali ‘kanarinci’ se sigurno neće predati. Meč počinje u 19.30.
Na stom kanalu možete uživati u tenisu i duelima u Nju Hevenu, kao i u Dijamantskoj ligi u Cirihu.

The post SPORT NA TV: Ako danas nemate dva televizora u svom domu, brzo kupite, trebaće vam! appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Košarka,   Fudbal

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

VEČITI SAD SE DOKAŽITE: Zvezda i Partizan biju bitke za Ligu Evrope!

Izvor: Kurir, 24.Avg.2017

Nešto pre 23 sata srpski fudbal dobiće odgovor na pitanje o kvalitetu, jer se tada očekuje da revanš mečevi plej - ofa za plasman u Ligu Evrope koje igraju Crvena zvezda i Partizan budu okončani.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.