Izvor: HotSport.rs, 27.Feb.2015, 00:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLUČAJ ‘DŽONI': Zvezda se nije pojavila na ročištu!

Danas je u FS Srbije na Terazijama trebalo da se održi ročište povodom slučaja „Nikola Mijailović“, ali je odloženo za sedam dana.

Naime, ispred zgrade na Terazijama pojavili su se Nikola Mijailović i njegov advokat, dok predstavnika Zvezde nije bilo jer je imao obaveze u specijalnom sudu u procesu koji se vodi protiv Miroslava Miškovića.
- Crvena zvezda je tražila novo odlaganje, a sledeće ročište zakazano je za sledeći četvrtak. >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Moj klijent i ja ćemo se i tada pojaviti – rekao je Vladimir Bojović, advokat Mijailovića.
Takođe, Disciplinska komisija FS Srbije je donela odluku da do daljnjeg suspenduje stadion Rada zbog incidenata koji su se dogodili tokom meča kluba sa Banjice sa Novim Pazarom.
hotsport.rs 
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Miroslav Mišković

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.