SL: Voždovac - Crvena zvezda (UŽIVO) (video)

Izvor: Sportske.net, 03.Maj.2016, 16:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SL: Voždovac - Crvena zvezda (UŽIVO) (video)

Prva utakmica 34. kola domaćeg šampionata igra se na Vračaru. Lider juri prvi trijumf posle mesec dana i ima prednost od 57. minuta golom Predraga Sikimića.

Takmičenje: Superliga Srbije, 34. kolo

Mesto i datum: Beograd, 3.5.2016.

Stadion:  Obilić na Vračaru

Gledalaca: -

Vreme početka: 16:00

Voždovac: Milošević - Srećković, Mihajlov, Ivković, Puzigaća - Pavlović, Radin - Asani (od 59' Odita), >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Ćirković, Blagojević (od 85' Adamović) - Stojanović (od 73' Mašović)

Crvena zvezda: Kahriman - Petković, Rendulić, Luković, Ibanjez - Donald, Le Talek - Srnić, Babunski (od 66' Plavšić), Ristić (od 66' Gavrić) - Sikimić

Navijači Crvene zvezde, popularne "Delije", iskoristile su priliku da na današnjoj utakmici odaju poslednju počast Aleksandru Jaćimoviću koji je stradao u Čačaku uoči duela Borca i crveno-belih koji je na kraju odložen.

Posle deset minuta igre nema većih uzbuđenja na Vračaru. Crveno-beli su uputili jedan udarac ka golu koji je otišao izvan okvira, pa golman Milošević nije morao da interveniše. Šutirao je David Babunski sa dvadesetak metara.

Ne uspeva Crvena zvezda da pronađe svoju igru, a fudbaleri Voždovca za sada umešno brane svoj gol i čekaju na priliku da iz drugog plana ugroze rivala.

Solidna akcija Luisa Ibanjeza i Predraga Sikimića u 24. minutu ali nije dovela do konkretne prilike pošto je lopta završila u autu. Tri minuta kasnije Mičel Donald uspeva da iznudi slobodan udarac, a onda izvodi prekid ali biva izblokiran i lopta odlazi van okvira gola.

Još jedan udarac ka golu Voždovca beležimo u 35. minutu posle centaršuta Slavoljuba Srnića. Predrag Sikimić je glavom šutirao ali jako loše pa je golman "Zmajeva" imao lak zadatak.

Jako loše prvo poluvreme na Vračaru, svega nekoliko poluprilika gostujućeg sastava ali nijedna konkretna koju bi mogli da izdvojimo u prvi plan.

DRUGO POLUVREME

Nije bilo promena u sastavima ekipa posle prvih 45 minuta. Prvi udarac u drugom delu uputio je David Babunski ali je Makedonac ovoga puta bio znatno neprecizniji. Još jednom Babunski pokušava u 53. minutu ali biva izblokiran.

Solidan pokušaj Luisa Ibanjeza iz slobodnog udarca u 56. minutu ali je distanca bila prevelika pa golman Voždovca nije imao previše problema da zaustavi taj udarac.

57' GOOOOOOOOOOOOOOOL!!!

Vodi Crvena zvezda od 57. minuta golom Predraga Sikimića koji se najbolje snašao na ivici peterca posle centaršuta Luisa Ibanjeza.

Gol Predraga Sikimića pogledajte OVDE!

Prvi konkretan pokušaj da ugroze protivnički gol fudbaleri Voždovca su imali u 63. minutu preko Asanija koji šutira visoko preko prečke. Pokušaće Bratislav Živković da probudi svoju ekipu uvođenjem Obiore Odite.

Crveno-beli su u potpunosti zadovoljni rezultatom koji je trenutno na snazi i deluje kao da jedva čekaju da sudija označi kraj meča. Solo prodor Srđana Plavšića završen je udarcem omalenog krilnog fudbalera ali je lopta završila visoko preko prečke.

Sve smo bliži poslednjem sudijskom zvižduku, a gosti iz Ljutice Bogdana pojačavaju pritisak i pokušavaju da drugim golom stave tačku na ovaj meč. Za samo dva minuta beležimo pokušaje Damjana Le Taleka i Predraga Sikimića, a pokušaj Zvezdinog napadača bio je opasniji pošto je Milošević bio prinuđen da interveniše.

Rasplamsale su se strasti u završnici utakmice posle nekoliko grubljih startova fudbalera Voždovca ali sudija uspeva da zadrži dešavanja na terenu pod kontrolom.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

SL: Voždovac - Crvena zvezda (KRAJ) (video)

Izvor: Sportske.net, 03.Maj.2016

Prva utakmica 34. kola domaćeg šampionata odigrana je na Vračaru gde su fudbaleri Crvene zvezde savladali Voždovac golom Predraga Sikimića...Takmičenje: Superliga Srbije, 34. kolo..Mesto i datum: Beograd, 3.5.2016...Stadion:  Obilić na Vračaru..Gledalaca: -..Vreme početka: 16:00..Voždovac:...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.