Izvor: HotSport.rs, 27.Jul.2016, 09:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKROMNI KATAI: Jeste bio lep gol, važan je revanš

Fudbaleri Crvene zvezde remizirali su sa Ludogorecom 2:2 u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Posle slabog prvog poluvremena, izjednačenje srpskom šampionu doneo je Aleksandar Katai.
MAJ-STO-RI-JA: Fenomenalan pogodak Aleksandra Kataija! (VIDEO)
– Ne bih ništa mnogo pričao, jeste bio lep gol. Prvo poluvreme je bilo dosta lošije, uglavnom smo se branili. Posle >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << kada smo počeli da igramo, došli su golovi i šanse, rezimira Katai.
U meču sa Ludogorecom, imao je novu ulogu na terenu.
– Nisam navikao da igram špica, i trebalo mi je malo vremena da se naviknem. Mislim da nam odgovara ovaj rezultat, ali, sa druge strane, izgubili smo prednost od 2:1, više bi nam odgovaralo da smo pobedili. Sve će se rešavati u Beogradu i mislim da su šanse i dalje podjednake, rekao je Katai.
The post SKROMNI KATAI: Jeste bio lep gol, važan je revanš appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Astana uplašila Seltik, velikan se provukao kroz iglene uši (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 27.Jul.2016

Ekipa Brendana Rodžersa jedva izbegla poraz u Kazahstanu u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona..Kazahstanci nastavljaju da seju strah u evropskim fudbalskim takmičenjima. Ipak, ekipi Astane veoma dobra igra nije bila dovoljna da na svom terenu ostvari više od remija 1:1 protiv...

Nastavak na MozzartSport.com...

LŠ: Astana ostala u igri protiv Seltika

Izvor: N1 televizija, 27.Jul.2016

Fudbaleri Rozenborga pobedili su APOEL kod kuće sa 2:1, u prvoj utakmici 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona.Norveški tim je vodio sa 2:0 na poluvremenu, ali su Kiprani ipak postigli važan gol u gostima koji im ostavlja nadu pred revanš...Gitkjer je postigao prvi gol u 23. minutu, a Skjelvik...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.