Izvor: HotSport.rs, 29.Avg.2015, 23:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAMO U ZVEZDI: Crveno-beli želeli da pošalju na pozajmicu letošnje pojačanje

S obzirom da je u aktuelnom prelaznom roku u Crvenu zvezdu već stigao veliki broj novih fudbalera i da tu nije kraj jasno je da su određeni igrači koji su bili standardni na početku sezone sada postali prekobrojni.

“Višak” je potpuno neočekivano postao i iskusni štoper Zoran Rendulić pa mu je predloženo da ode na pozajmicu u Čukarički što je on kategorično odbio pošto želi da se izbori za mesto u timu u konkurenciji Sava Pavićevića, Aleksandra >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Lukovića i Vukašina Jovanovića.
Ako Rendulić i ima neke šanse jasno je da je Mamadu Mbođ nema šta da traži pa čudi da je i on odbio da provede u nekoj drugoj ekipi narednih šest meseci, baš kao što su to uradili i Nenad Gavrić i Miloš Cvetković za koje takođe nema mesta u Božovićevom timu.
Što se tiče Aleksandra Kovačevića, populčarnog Tenka on će verovatno dobiti raskid ugovora odnosno Zvezda na njemu neće zaraditi ni dinar.
Još jedan član ekipe sa početka sezone danas je obukao dres drugog kluba, dok bi jedna legenda kluba uskoro mogla da se vrati na Marakanu, ali u drugoj ulozi.
The post SAMO U ZVEZDI: Crveno-beli želeli da pošalju na pozajmicu letošnje pojačanje appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Izbori

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.