Rusi šalju paru na Marakanu

Izvor: Vesti-online.com, 04.Maj.2016, 15:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusi šalju paru na Marakanu

Crvena zvezda je do svoje 27. titule državnog prvaka došla posle 34 odigrana kola Superlige Srbije odnosno tri runde pre završetka takmičenja i to uz jednu utakmicu manje na svom kontu.

Za taj uspeh crveno-beli su nagrađeni od strane generalnog sponzora, kompanije Gasprom koja prema ugovoru ima obavezu da na račun kluba iz Ljutice Bogdana uplati bonus od 200.000 evra za postignut uspeh.

Srpski šampion >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i Gasprom imaju već višegodišnju saradnju, ali sav novac koji je Crvena zvezda dobila na godišnjem nivou već je potrošen kako bi bili izmireni dugovi i kako bi bila dobijena licenca za evropska takmičenja.

Crvena zvezda u 35. kolu u utakmici bez rezultatskog značaja za nju će dočekati ekipu Vojvodine na praznoj Marakani. Sa druge strane gosti će imati veliki motiv pošto zaostaju četiri boda za trećeplasiranim Partizanm odnosno pozicijom koja svakako vodi u Evropu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.